uFeel.me
Сълза за теб
Автор: lilia,  10 юли 2008 г. в 23:54 ч.
прочити: 1172

Изпращам ти една сълза

сложи я в очите за да видиш,

колко любов е събрала.

Когато устата ти е суха, доближи я,

опитай я, тя нови сили ще ти дава.

Когато ходиш в мрака, извади я

тя ще свети в тъмното.

На пръста си увий я,

като пръстен,

тя ще ти напомня, че ме има.

Закачи я на верижката при гърдите си

тя от всичко лошо ще те пази.

Ти пази я, слей я с твойте сълзи,

за да не изсъхне, изсъхне ли,

умира, умира и всичко пратено от мен за теб

ползвай я по предназначение, не я продавай,

не я и подарявай.

Върни ми я когато вече нямаш нужда.

Но със твойте я слей, гушни ме,

облегни се на рамото ми и ми я върни,

но само с думите "ОБИЧАМ ТЕ" благодаря.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me