uFeel.me
Съдба
Автор: pavli,  24 юли 2009 г. в 11:36 ч.
прочити: 2398
Заченато чувство си пазил в годините.
И често поливал със крехка надежда...
И си го бранил от студ, от стихиите,
в гърдите закътано в топла одежда.

А то се е хранело с твоята вяра,
попивало жадно изтървана сълза...
И расло... И расло - без мяра,
докато стане човешка съдба!



                                           © Павлина Петрова 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me