uFeel.me
Съдба
Автор: tanq_mezeva,  29 април 2010 г. в 13:53 ч.
прочити: 575
Днес ще си намеря детелинки,
специални - с четири листа.
трепетно за теб ще ги открия
и ще ги нарека - съдба.

Усмихнато тревата ще погаля.
ще я даря със благослов.
Срамежливо те ще се покажат
ще ми намигнат със любов.

Слънчев лъч щастлив ще заиграе,
ще блеснат  капчици роса.
Листенцата зелени ще признаят,
родила ги е моята молба.

Нежно в дланите ще ги положа,
живот ще вдъхна от душа.
В подарък своята любов ще сложа,
да помниш. Твоя съм съдба.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me