uFeel.me
Съдба (D.Pachev & rumen popov)
Автор: rumen popov,  22 януари 2010 г. в 16:22 ч.
прочити: 534
Обичаш я?! Какво ти даде?
Безброй лъжи, и сладък плен,
невъзмутимо те предаде,
и днес живее с мен.

Виждам ти се някак глупав?
Боже! - може... нека съм!
Но това, което имах с нея,
някой нямат и на сън!

Събуди се!
За теб любов било е -
за нея може би...
Каквото и да е -
безвъзвратно в миналото то е,
днес Едно са нашите съдби.

За щастието чуждо не завиждам,
и радвам се на вашата любов!
А в бъдещето... сякаш виждам
за вашето Едно не си готов!

Любовта е птица,
това добре го знам.
За мен, тя е всичко,
и вярвам не ще ме остави сам.

Изгубих я, затуй не те виня,
за нея ти си... - Еднорога!
И нека бъде таз съдба,
с която мен ориса Бога!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me