uFeel.me
Събуждане
Автор: silvia0505,  2 юли 2011 г. в 12:43 ч.
прочити: 308
Звънът телефонен, шамар зашлевява
и грубо отне те от мен.
От болка сърцето в галоп затуптява
за нежност и свят споделен.

Очи натежели, не мога отворя,
душата безмълвно трепти.
Каквото и колкото да ти говоря,
сърцето зове: \"Остани!\".

В прегръдката нежна на спомен далечен
сънувам, че пак съм при теб.
И тихо се моля, съня да е вечен...
Животът без теб е проклет.

Не искам отново очи да отварям,
не искам да бъда без теб.
В прегръдката твоя за всичко забравям,
за мъка, копнеж без ответ.

Щастлива и волна към тебе политам
о, приказен миг съкровен.
И сън ли е? - вече преставам да питам,
обзета от чувствен рефрен.

Кажи ми, о, щастие, как да те пусна
и как да забравя за теб?
Очи да отворя, света да напусна,
където съм заедно с теб.

А телефонът настойчиво звънка,
и грубо ме връща в света,
където те няма, любов споделена...
Надявам се пак да заспя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me