uFeel.me
Събрала съм всичките ти неподарени подаръци...
Автор: Andromaha,  21 септември 2009 г. в 10:37 ч.
прочити: 517
Събрала съм всичките ти неподарени подаръци...

онези нощи
от които едва се измъкваха дните ни,
гласът ми,
който се разплакваше в очите ти,
целувки
полудели от очакване
в пустинята "Желание" на нашето протакване,
мечтите ни
до болка измечтани
отпратени вече, но оставили рани

Събрала съм всичките ти неподарени подаръци...
от недопитата обич остават най-горчивите залъци

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me