uFeel.me
Събрах ти още нещо
Автор: Jullie,  26 октомври 2010 г. в 12:58 ч.
прочити: 596

Не се събудих, в тази ясна утрин,
до твоите сънуващи очи,
но рано е - денят едва е светнал -
гората самотата приглуши.

Дочувах стъпките ти - отдалеч.
Разпукаха се съчки в тишината,
а тя довя от птици горска реч.
И вдишах полъха на ведрината.

Изплъзнах се, тъй слънчева и нежна,
от меката прегръдката на съня.
Забързана, на пръсти, по тревата -
косите ми се къпеха в роса.

Набрах ти теменужено букетче
и още нещо... в топли шепи скрито.
Цветята подредих и замечтах се,
да те посрещна и да ти даря усмивка.

Очаквам те вратата да отвориш -
в сърцето ми потрепва всяка жилка.
За теб прибавих тайно цялата си обич
в ароматен чай от свежи билки.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me