uFeel.me
Събиране на влюбени сърца
Автор: Шкафчето,  23 декември 2010 г. в 14:20 ч.
прочити: 755
За мен единствена си ти,
не си втора, трета... пета.
За теб са моите сълзи...
За теб страда душа ми клета.

Сега не мога да те имам,
а искам, в празничният час,
да прегръщам теб, Любима,
щастливи да сме ти и аз.

Казват, че Коледа е свята
и че тогава стават чудеса,
затова очаквам пред елхата
събиране на влюбени сърца!



2010-12-23

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me