uFeel.me
Събираме в шепи, листа от рози...
Автор: womanly,  12 май 2011 г. в 12:27 ч.
прочити: 465
Плуваме по гребена на вълните,
в блажена хармония без нотка страх.
Бляскава светлина в очите,
посипва ни с платинено-кристален прах.

Политаме с нежния вятър без посока,
безкористно отдавайки се един на друг.
Любовта ни трепетно-дълбока,
засиява под звездния капчук.

Стонове от въздишки се разпиляват,
отекващи дълбоко във нощта.
Желания любовни ни опияняват,
като огньове - прогарящи плътта.

Събираме в шепи листа от рози,
обсипващи ни с чудния си аромат.
Сливаме тела в мечтани пози,
наслаждавайки се - на заобикалящия ни свят.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me