uFeel.me
СВЯН
Автор: tinarosivoice,  29 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 327
Пожелах да се отпусна на гърдите ти
и да заспя прегърната...

Пожелах да те целуна и погледна в очите ти
и в тях да потъна...

Желаех да сме близо само
и да се облегна на твоето рамо...

После пожелах да те прегърна силно
и да те задържа без дъх...

В миг се усетих жадна, безсилна
да устоя на тяло на мъж...

И така зачервих се,
в този миг провалих се!..

Че те обичам зная!
Разбрах, че те желая!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me