uFeel.me
СВРЪХ БЕЗЦЕННА
Автор: Pobeditel,  9 август 2011 г. в 11:52 ч.
прочити: 425
Ръцете и душата ти без съмнение
само аз ги пазя с чувство вечно.
Истина си и чудесно вдъхновение,
с теб светът е толкова сърдечен.

Пристъпваш свежа и неотразима,
щастие даряваш, спотаявам дъх.
Животът е усещане неповторимо,
безценна си, дори бих казал свръх.

Все така ще те изричам и ще пиша
за светлата любов, която не умира,
чрез пулса ни в бъдещето диша,
безкрайно от сърцата ни извира.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me