uFeel.me
СВОБОДА
Автор: kalatea,  31 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 562
Благославям те! С тъмните белези.
И с крилете подрязани. Кръстно.
Прокопавам посока...към себе си.
Любовта обещана ти връщам.

Отрезвявам те! С острото чувстване.
И с дълбоката пропаст. Надничаща.
Музицирам съдбата си...с вслушване.
Ще съм пак мелодично изсричана.

Досънувам те! С бегло въздъхване.
И със сълзите скрити. Под вятъра.
Изтъкавам си бъдеще...в плътното.
Шия минало само понякога.

Домълчавам те! С прошка във миглите.
И със вечност в сърцето. Предвкусвана.
Свободата си вдишвам...постигната.
Преболях те. Сега ще те пусна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me