uFeel.me
СВЕТУЛКА
Автор: zefpet,  16 септември 2010 г. в 13:04 ч.
прочити: 549

Разбивах със юмруците си мрака,
душата му изтръгвах с нервен вой.
Аз знаех, че светулката ме чака,
за нея пак ще водя кървав бой.

Обичам светлината ú красяща
на нощите смълчани песента.
Но мракът чер и злобата крещяща
плениха я в злокобна тишина.

В гърмящата си кръв ще ги удавя
и моята светулка ще спася.
Съдете ме, но пак ще го направя.
Аз влюбен ли съм – винаги горя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me