uFeel.me
СВЕТЛИНА
Автор: fenix,  19 май 2013 г. в 23:19 ч.
прочити: 375

Звездите ми в редичка подреди
и сложи ред в душевния ми хаос.
Сърцето ми със искреност взриви
и даде на вселената начало...

Ти черната ми дупка претвори,
в съзвездие от хиляди планети.
Света за мен във миг се прероди
и слънцето в очите ми засвети...

Ти бе мечтата... огън и вода...
Земя и въздух... четири сезона.
Бе мое утро с ярка светлина,
насладата в кафето на балкона.

Ти беше щастие с мирис на липи,
по нежен и от юлска топла вечер.
Съвкупност от не сбъднати мечти
и вътре в мене малкото човече,

което ми шептеше за любов...
Във сънищата мои бе светулка.
Ти беше вяра, светъл благослов,
душата ми пречистил за минутка.

... Сега съм друга, друг е и светът -
изпълнен със мечти и светлосенки.
От цялото сърце благодаря
на Господ, за прекрасните моменти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me