uFeel.me
СТУДЕНИ ДЛАНИ
Автор: aza_9,  5 януари 2011 г. в 07:46 ч.
прочити: 406
ДОКОСВАШ МЕ-
СТУДЕНИ ДЛАНИ...  
ОТ СТУД
 ДУШАТА МЕ БОЛИ
А БЯХМЕ С ТЕБЕ НИЙ
ПРИЗВАНИ
В ЛЕТЕЖ
НАД МОРСКИ ШИРИНИ...

ИЗГУБИХ ТЕ
НО НЕ УМИРАМ
ПОД ТВОЙТО
СВЪСЕНО НЕБЕ
И ТЪРСЯ ТЕ 
И ТЕ НАМИРАМ
НО НЯМА
ТОПЛИ ДЛАНИ ДВЕ...

ЕДНА НЕСБЪДНАТА
НАДЕЖДА              
ЗАСПИВА СВОЯ                       
ЗИМЕН СЪН  
ОТЛИТА
С ВЯТЪРА КОПНЕЖА
НЕ СИ ДО МЕН...
И АЗ НЕ СЪМ...

ЩЕ МЕ ЛЮЛЕЯТ
ВЕТРОВЕТЕ
ВЪВ ТОЯ СЪН
НЕДОМЕЧТАН -
ДА СЕ ПРЕВЪРНА
В ЧУДНО ЦВЕТЕ
ВЪВ ТВОЯТА
ГОРЕЩА ДЛАН...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me