uFeel.me
СТРУНИТЕ
Автор: dadycool55,  2 юли 2013 г. в 06:20 ч.
прочити: 253

Леко струните пак ли докосна,
неусетно се връщам назад-
във годината високосна,
в нашта есен и в нашия град.

И отново летят пеперуди,
със мечтите ни дружно кръжат,
гасне залезът изумруден,
двама влюбени нежно шептят...

Леко струните пак ли докосна,
неусетно се връщам назад-
във годината високосна,
в нашта есен и в нашия град.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me