uFeel.me
СТРАННА ЛЮБОВ
Автор: blaskov,  7 юни 2013 г. в 17:20 ч.
прочити: 313
Дървета и храсти
                        зелени,
родени
            от влага и пръст,
огрени
    от слънчеви топли лъчи...
В тях
                птици засмени
влюбено пеят
          и се обичат. Нали?


Отново обичам,
           пред теб коленича,
изричам
               сто нежни слова.
Пак тебе
                                зова,
на теб
                       се обричам,
обичам те
                        тук и сега.


Какво ли
                         ме спира,
едва ли
                          разбирам,
да бъда
                    до друга жена,
от теб по-добра,
              по-нежна от тебе...
Но аз съм
                 за тебе потрЕбен.


И тръгваш си
                                      ти,
и аз съм 
                              обречен,
Твойте очи
                            са далече.
Дочух твоя глас,
                     но няма те вече.
И тръгвам
                          за никъде аз.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me