uFeel.me
СТИХ ЗА ТЕБ!
Автор: fenix,  11 септември 2011 г. в 10:02 ч.
прочити: 695
За теб написах стих! За любовта!
За чувствата обливащи сърцето,
за твоята душевна красота...
за слънцето... изгарящо небето!

За щастието във моите очи...
за птиците- кралици на простора.
За музиката що навред звучи,
за добротата...правеща ни хора!

За изгревът във моето сърце,
за скритите в очите ми капчуци,
за трепетът на моите две ръце,
за множеството неоткрити звуци!

Написах стих за теб! За любовта!
За всичко скрито в моите зеници.
Аз днес съм най-щастливата жена,
защото имам теб... и ме обичаш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me