uFeel.me
СТАРИ РОЗИ
Автор: Lidis,  23 март 2011 г. в 15:04 ч.
прочити: 297
Със стари рози ти не ме кичи,
не ми изпращай и увехнали букети.
За миг в душата ми се взри
и виж там цъфналото цвете свети.

Безброй са по земята нежните цветя
красиви, ароматни и желани,
блестят в букетчета  с тъга
от грубите ръце на някого обрани.

Не обичам всички късани цветя.
Със стари рози ти не ме кичи
тях майка им е влажната земя,
а красотата им е в нашите души.

23.03. 2011г

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me