uFeel.me
СТАРА ЛЮБОВ
Автор: daisypatton,  26 май 2011 г. в 14:57 ч.
прочити: 286
Ще ме стоплиш ли със погледа си пак,
ако някога се срещнем ний случайно,
в оная малка уличка на родния ни град 
където влюбените се целуват тайно...

Ще спреш ли, или ще подминеш...
Забързан, водещ малко внуче за ръка,
може би със спомена ще се разминеш,
неразпознал лицето на обичана  жена...

Или с проблясъка на мисъл закъсняла,
ще поздравиш все пак усмихнат любовта,
която някога бе дивна пролет бяла,
а сега в косите ни издъхва под снега...

     ¤ۣۜ๘●•Daisy Patton•●๘¤ۣۜ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me