uFeel.me
СРЕДНОЩИЯ
Автор: liviq-Zdravka,  9 октомври 2009 г. в 15:16 ч.
прочити: 377

Крадем минути за капка наслада,
без пощада раздаваме нежност, любов.
Бурен вик насред огнена клада,
в сърцата най-светлият зов.

 

Души на  разтреперени птици,
разголено-боси, танцуват в нощта.
Зареяни в своята копнежност,
сбъдваме белопери мечти.

 

И времето, спряло устрема свой,
с целувка прекръства съдбата.
Вие вятър звездни вълшебства
и лунни нишки преплита за нас.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me