uFeel.me
СПОМНИ СИ
Автор: swasi,  11 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 475
Помни ме дори да ме няма до теб
и друга на моето място сега е;
помни ме, когато дъждът завали,
когато на пролет гората ухае.
Помни ме, когато заспиваш нощес,
аз пазя те в мен и мечтая,
когато луната отвори очи
и мрак се застели в безкрая.
Върни ме в живота си само за миг,
но нека усетим го двама;
и нека нощта се разкьса от вик –
от вик на страст и измама.
Спомни си за нашата обич – мечта,
химера пламтящта във мрака,
помни и вкуса на целувка една,
дарена под клетви в нощта.
И нищо, че друга заспива до теб;
и нищо, че друга целуваш,
когато обаче очи да склониш,
търси ме и мене бленувай.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me