uFeel.me
СПОМЕН ЗА ЛЮБОВ
Автор: melodia,  23 март 2011 г. в 21:03 ч.
прочити: 246
Не искам спомен да си ти.
Не искам аз да те забравя,
захвърлен в миналите дни
по малко ти да избледняваш.
Не искам огнена жарава,
не искам бурни ветрове.
Спокойно нека  времето изтлява,
защото ти си всъщност прероден ...
във птичи поглед, или на елен в очите
учудено откривам те, нали?
В нощта, когато пълна е луната
по нейната блестяща стълба слизаш ти...
И без дори да вникна във  словата
които тихо, тихо ми редиш,
разбирам - любовта не се забравя.
И ето, че се ражда лунен стих ... 
 
 

21:02:49     2011-03-23

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me