uFeel.me
СПИ, ЛЮБОВ МОЯ...
Автор: mega_char,  5 август 2010 г. в 08:47 ч.
прочити: 747

Навън дъждът вали.
Сгушила се на леглото,
нежно галя твоите страни.

С очи попивам всяка твоя извивка...
спокойното дишане в гърдите,
разкрити от сатенена покривка.

С любов в сърцето преливаща,
благодаря, че те има до мен...
и с устни те целувам копнееща.

Спи, любов моя,
а когато се събудиш аз ще съм до теб...
Усмихната и вечно твоя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me