uFeel.me
СПАСЕНИЕ
Автор: fenix,  10 юли 2012 г. в 11:12 ч.
прочити: 283
Светът около мен разви крила...
и ме понесе в царството омайно,
превзело най-красивите неща,
доказвайки, че всичко е нетрайно.

Светът около мен е снежно бял...
пречиствайки душата от обиди,
чрез болката... отново оживял,
макар стаен в черупката на мида.

Светът около мен блести сега...
и слънцето на облака се радва.
Благодаря... за тази свобода,
дано и жертвата не е напразна.

Дано от днес да бъде светлина...
и с облачета пухкави в очите,
да преоткрия всъщност любовта,
докоснала със щастие звездите!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me