uFeel.me
СОЗОПОЛ
Автор: idan,  21 август 2012 г. в 22:48 ч.
прочити: 277
Дошъл от античността,
преживял на времето
превратността,

пласт върху пласт история,
откриваме днес,
къща до къща,
строим на ръка разстояние.
Вода и суша оплетени...
неповторим ланшафт.
Храмове и манастири...
и мощи на Йоан Кръстител
 приютили.

Изгревите, от лазурните плажове,
 изскочили,

залезите влюбени...
в живот романтичен вплетени,
викат те ела...
Да устоиш как,
несъмнено ще дойдеш пак.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me