uFeel.me
СОНЕТ ЗА ТЕБ
Автор: aza_9,  21 юли 2011 г. в 09:33 ч.
прочити: 219


ТИ СИ МОЕТО... ВРЕМЕ
ТИ СИ... СУША И ДЪЖД
ТИ СИ СЛЪНЦЕ ЗА МЕНЕ
АЗ... РАЗЦЪФНАЛА РЪЖ

ТИ - МОЙ СМИСЪЛ, МЕЧТА
МОЕ ЗАБРАВЕНО ВСИЧКО
ТИ - МОЙ  СМЯХ И СЪЛЗА
АЗ - ЗАВЪРНАЛА СЕ ПТИЧКА

ПРИТИХВАМ В ТЕБЕ
СЪТВОРЯВА СЕ ЧУДО
УСМИХВА СЕ СЛЯПАТА СЪДБА

ЗА ОБИЧ ПОТРЕБЕН
МИГЪТ СПИРА И ЛУДО
ПЕСЕН ЗАПЯВА МОЯТА ДУША

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me