uFeel.me
SMS
Автор: beibi,  4 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 516
Телефонът пак звъни
есемес ли получаваш ти?

Вниманието ти пак лети
към другите нали,
а болката във мен
остава да звъни.

Бавно дните ми минават
и миг след миг към
джиесема поглед
аз отправям.

Самотен звън очаквам
тишината да разкъса,
поредните лъжи със
есемес ми изпрати.

Но отговор не ще получиш ти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me