uFeel.me
SMS – поезия
Автор: pavli,  29 октомври 2009 г. в 09:30 ч.
прочити: 3028

Чакам те...

От мисъл до мисъл...
От обаждане до обаждане...
От среща до среща...
Докога? Докъде?
Завинаги...

***
Покана

Малко ревност, колкото за вкус...
Малко тръпка - за наслада...
Малко нежност, смях - за лукс...
И разпалвай любовната клада...

***
Камъче

Необикновено камъче красиво,
закодирано със мисълта за мен...
Хилядолетия чувства събирало...
В ръка го стискам и усещам теб.

***
Търсим се...

Ти си слънчев приказен бряг,
аз съм буйна лунна река...
Приютяваш звездния ми впряг,
а аз изпълвам твоята съдба.

***
Находка

Среща, копнеж, мечта, години,
за да открием част от тайната,
която сме донесли до наши дни...
Запази я... До следващата среща...

***
В едно топло гнездо

Подавам ти ръка в съня си,
а ти щастливо ме прегръщаш...
Проправяме траверси звездни
и всички сънища се сбъдват...

***
... Хубаво е...

Отговор

Зная, че е така...
Искам да е така...
Правя го да е така...
За теб...

                    © Павлина Петрова 


Изпратено. Получено. Сбъднато.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me