uFeel.me
СМЕ...
Автор: avin,  21 май 2010 г. в 13:58 ч.
прочити: 378

Къде е началото,
къде е краят,
в улея
на времето,
забързано
животът лети,
ту фоерверки,
ту огнени искри,
обгръщат ни.
Понякога сами,
но никога самотни,
винаги влюбени сме.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me