uFeel.me
СЛИВАНЕ
Автор: sea_love`,  2 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 752

Като снежинка ще се стопя в горещата ти длан.

Като дъждовна капка ще докосна за миг лицето ти.

Като сподавен стон ще се изтръгна от гърдите ти.

Като пъстра багра ще премрежа погледа ти.

Като лек ветрец ще разроша косите ти.

Като малко птиче жално ще писукам да ме видиш.

Като нежна мелодия ще докосна сърцето ти.

Като търсена рима ще отекна в мислите ти.

Като глътка въздух ще съм ти потребна за миг,

а после ще изчезна, така както кратко при теб съм била.

Да ме спреш не ще успееш,

далеч съм още, преди да ме докоснеш -

частица малка от голямата Вселена..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me