uFeel.me
СЛЕЙ СВОИТЕ СЪС МОИТЕ ВОДИ
Автор: aza_9,  30 май 2013 г. в 19:56 ч.
прочити: 336


Мечта и надежда,
любовна лудост,
музика в нощта
на смаяна почуда.

Пиано копнежно,
сънят - прекъснат,
ласкава нежност,
нощ за възкръсване...

Аз буйна съм река,
моля те, изсвири ме,
с обич водите ми
в нощта  разплискай.

Изплачи болката,
но ме поведи,
сливай със моите
и своите води.

Но не само тях,
небето ми поискай,
в него с любов
и вяра полети.

aza_9


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me