uFeel.me
СЛЕД ТВОИТЕ СТЪПКИ
Автор: liviq-Zdravka,  30 януари 2009 г. в 11:20 ч.
прочити: 192

Когато градът притвори очи

и луна сърповидна възкръсне,

когато в прегръдките на нощта

всичко живо притихне,

аз яхвам своя копнеж

и тихомълком политам

след твоите стъпки,

там, към върха,

под ароматен облак

от разцъфтели безбрежности.

Пускам лудия дух

на своите желания,

с горещи вопли

през звездно небе

и търся олтара

на топлите ти обятия,

в които се смирявам

като птица в свойто гнездо.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me