uFeel.me
СЛЕД ТЕБ КАКВО ОСТАНА В МЕН...
Автор: toni_bliznaci,  9 септември 2011 г. в 22:12 ч.
прочити: 390
ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ КЪМ МЕН СЕ ПРИБЛИЖИ,

ПОГЛЕДНИ В ОЧИТЕ МИ,

ДЛАНИТЕ СИ В МОИТЕ ПЛАХО И НЕЖНО ПАК ДОПРИ,

ЖАДНО С ПОГЛЕД МЕ ИЗПИЙ

И

СЪЛЗИТЕ В ОЧИТЕ СКРИЙ.

СЛЕД ТЕБ КАКВО ОСТАНА В МЕН!?

ЕДНА КЪРВЯЩА РАНА,

ЕДНА ЛЮБОВ НЕИЗЖИВЯНА,

ЕДНА СЪЛЗА НЕИЗПЛАКАНА,

ЕДНА МЕЧТА...

НАЙ-КРАСИВАТА МЕЧТА -

ДА БЪДА С ТЕБ СЕГА,

С ТЕБ ДО КРАЯ НА СВЕТА.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me