uFeel.me
СЛЕД ПЛИСНАЛИЯ МАЙСКИ ДЪЖД
Автор: melodia,  5 май 2012 г. в 19:15 ч.
прочити: 408


След плисналия майски дъжд


дървета луднаха в зелена свежест.

Прокрадна се и слънчев лъч –

да освети събудени копнежи.

Изчистено, небето засия

и прати ми безгрижна птица-

в сърцето приюти се тя

и... сякаш ми прошепна,

че винаги ще ме обичаш...
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me