uFeel.me
СЛЪНЧЕВА ОМАЯ
Автор: edelvais,  19 юли 2011 г. в 06:44 ч.
прочити: 233
(На мама)
Със светъл лъч Ти разряза
тъмното пред мен
и приюти душата ми
в дъгата на светлината си.
Открехнаха се сетивата ми,
отвори се тъмното в мен,
дочух звън…
и тъмното бавно започна
от мен да изтича навън…
Аз се молих за теб,
за душата ти, да ми прости,
че толкова те обичам,
че чрез нея дишам,
мечтая, живея…
Цветна ножица е разрязала
тъмното…музиката
попи в безкрая…
Думите на молитвата
от унинието ме изведоха и
към Теб ме поведоха, мамо,
за да опивам от слънчевата ти омая!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me