uFeel.me
СЛЪНЧЕВА ЛУНА
Автор: avin,  5 май 2010 г. в 21:13 ч.
прочити: 288

Стъпка до стъпка
танцуваща прегръдка,
лунно огледало,
два образа щастливи
в едно събрало.

На обратната страна,
крили любовта си досега,
като всяка вселена,
орбитата в сянка извървяли,
на слънчевата сега се отдали.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me