uFeel.me
СИНЯ ПРИКАЗКА
Автор: bohem,  15 април 2011 г. в 23:49 ч.
прочити: 528
Утро блесне ли, кеят ме вика
и по чайките праща ми зов,
а морето в мъгла сребролика
ме посреща със изгрева нов…

Кораб бавно към слънцето гони
помъдрелите сини води,
а вълните се влюбват греховно
и прегръщат самотни скали…

Синя приказка в синя омайност
пише кеят на свойте скали,
дето скрита е нашата тайна
във очите на щури вълни…

Всяко утро мен чайки кресливи
тук ме водят – на кея скалист…
Твоя лик по русалки красиви
ми изпращат… и спомена чист…

Ноември, 2010г.
Тополовград
Николай Дялков

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me