uFeel.me
СИЛАТА В ЛЮБОВ
Автор: idan,  22 януари 2009 г. в 21:39 ч.
прочити: 294

 

ПО СТРЪМНАТА ПЪТЕКА,
НАД ОБЛАЦИТЕ, ТАМ
С ВАЛСОВА СТЪПКА,
ТАНЦУВАТ ВЕТРОВЕТЕ.
ДЪЛГО НЕ ТОПЯТ СНЕГОВЕТЕ.

ЛЪЧ, ОТ СЛЪНЦЕТО ОТКЪСНАТ, ОБЛИЗВА
ЛЕДНИК, НАД УРВАТА НАДВИСНАЛ.
СТРУЙКА СЕ ТЪРКУЛВА,
ВТОРА СЕ ОТРОНИ,
НА ОСКЪДНАТА ПОЛЯНА , Я ДОГОНИ.

ТРЕВИЧКИ КРЕХКИ,
ЖИВИ, НЕПОКОРНИ.
НАДИГНАЛИ ГЛАВИЧКИ
КАТ ПТИЧКИ УНИКАТИ,
НАКАЦАЛИ ЦВЕТЕНЦА НЕЖНИ.

МЪНИЧКИ - А СЯКАШ,
ДЪБОВЕ СА - ВЕЛИКАНИ.
КРАСИВИ -
ВЛЮБЕНИ ПРИНЦЕСИ.
СИЛАТА В ЛЮБОВ ПРЕНЕСЛИ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me