uFeel.me
СИГУРНОСТ
Автор: sandra,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 477
Какво говориш,а какво вършиш
не мога да те разбера?
Казваш едно,а с друга те вижда,
след това!?
Аз не съм жена,която може да е сама,
но и ти не си мъж за всяка жена,
ще дойдеш някой ден при мен,
ще ми паднеш на колене,
но тогава мило момче,
аз ще преценя дали да си с мене!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me