uFeel.me
Шуми тишината...
Автор: мариники,  19 май 2010 г. в 12:47 ч.
прочити: 430
Шуми тишината,
шуми
като мило
и свидно
дихание,
тих ромон на мисли
скрити
в нежно ухание...
шуми тишината,
шуми
някак си
песенно тъжна,
от сърцето
камбана в душата
тихо, тихо
прозвънва...
шуми тишината,
шуми
в плахи стъпки
на кошута,
като зов
във нечии очи
от някъде
нежно долитащ...
шуми тишината,
шуми
в дъжд топъл
отмиващ тъгата,
в тихо
любовно очакване
ах, как шуми
тишината...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me