uFeel.me
Шпионката и Пионката
Автор: blackmirror,  10 февруари 2009 г. в 02:25 ч.
прочити: 315

посветено....

 

 

 

Ти беше не врата, а праг -

Страхувах се да те прекрача

И да минавам, пак и пак..

Със моите закъснели крачки.

 

Ти беше не врата, а мрак -

Страхувах се, да те погледна

И вярвал съм като глупак,

Че всяка стотна... е последна..

 

Часовникът не се върти!

Във входа лампата угасна..

Едно момче, пред теб стой,

Не го позна... не го погледна

 

за него си врата, не мрак..

Дори в секундата последна,

Той ще потропа тихо с крак

И после в скута ти ще легне..

 

Цигарата ще догори,

Сърцето някой ще прекрачи..

Часовникът ще завърти

 стрелки

Във закъснели крачки...

... защото...

 

... не врата... а праг -

Страхувах се, да те прекрача,

Но утре ще се върна, пак...

За теб, каквото и да знача!

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me