uFeel.me
Шестнадесет години
Автор: step,  9 юни 2013 г. в 12:21 ч.
прочити: 158
Шестнадесет години чакам,
шестнадесет години търся,
шестнадесет години бягам,
но винаги си ти по-бърза...

Шестнадесет години - дълги вечери,
шестнадесет години самота...
Не искам нови четири по четири,
аз търся от шестнадесет една!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me