uFeel.me
Шепот
Автор: vanko,  27 март 2011 г. в 10:57 ч.
прочити: 588
Прошепнах... „Остани\"
смисъл на живота ми дари,
сърцето ми покорно, ти вземи,
душата ми от страст изгаря.
Разбери..!

Живот ли е да го опиша.
Небе ли е да го нарисувам.
Земя ли е да я обходя.
Любов е..! И за нея ще говоря.

Безумно, страстно те желая.
Мила моя! - с теб живея в Рая.

Ангели небесни, донесоха ми вест,
че живота ми започна днес.
Ти си моето спасение.
Ти си моето лирично вдъхновение!



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me