uFeel.me
Шепот на птица
Автор: sladuranka,  20 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 406
Защо ли има хора като теб,
защо нахално влизаш в нечия душа,
защо жестоко отмъщаваш
и мислиш,че живея във лъжа?

Защо обичам те до болка още,
защо светът над мен се строполи,
защо ме караш да плача аз жестоко
зарад несбъднатите ми мечти?

И странно но все още те обичам,
макар да зная,че си тъи суров.
Защо ли птица тихо ми нашепва,
че си несбъдната ми докрай ЛЮБОВ?



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me