uFeel.me
Шахматни случайности
Автор: ivomir,  21 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 531
Случайна среща,
след случайна поща...
Случаен поглед,
след случаен чат....
Изтръпнала ръка гореща-
случаен ход на коня.....
Мат...
Размазани квадрати
от черно-бялата дъска-
забравени фотоси, дати
запълнената празнота...
Душата- мълчаливо ехо-
отключила слуаен код-
неясна страница от Кехо-
стечени букви
по мраморен под...
Целувка влажна,
треперещи ръце.....
Сълза отронена, раздяла-
Следа от спомена...
Лице....
Потръпване на голо тяло
след шепот от нежна ръка...
Запълнената празнота изцяло
се отрази в очите от тъга...
Задъхани сини чаршафи...
клавиши...
Случайности...
Забравено нещо...
пропуснат чат....
Студ, изтръпнал горещо...
Любов, след ход на коня.....
Мат...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me