uFeel.me
Щом си тук...
Автор: ANJI,  24 ноември 2009 г. в 22:35 ч.
прочити: 687

Нищо няма значение, щом си тук.
Щом си тук, времето спира.
Щом си тук, вятър гони косите ми.
Щом си тук...
Щом си тук, нощите вече са топли.
Все по-лъскав става сатена.
Все по светли са лунните облици...
Все по-мека е твойта постеля.
Щом си тук, тъй е призрачно времето –
сякаш спряло под твойта десница...
Бледи сенки на спомени груби
си отиват...
Щом си тук, сякаш вливаш в сърцето ми
онзи ритъм на диво животно,
непокорно и дръзко те любило...
Онзи ритъм...
Онзи ритъм на раздираща жажда,
потушила сърцето ти в огън
и удавила в страсти съня ти...
изгорила душата с дъха си...
Щом си тук...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me