uFeel.me
Що за любов?
Автор: alegragloria,  30 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 416
Що за любов е тази
която даваш на друг да ти вземе?
Не трябва ли да се бориш
за нея дори паднал на колене?
Що за любов е тази
която оставяш да си тръгне така...?
Не трябва ли тя да
отиде си сама?
Що за любов е тази, която причинява болка и тъга?
Не трябва ли щастие
да подарява тя?
Що за любов е това?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me