uFeel.me
Щеше да знаеш ..
Автор: rento,  15 февруари 2011 г. в 22:17 ч.
прочити: 587
Виждала ли си как
кръв тече,
виждала ли си как
дете плаче -
мисля че не.
Ако бе видяла
всичко това,
щеше да знаеш
какво е болка и
какво е любим човек
да загубиш.
Дойде в живота ми
и го разби,
разби и моето сърце -
път от кръвта ми до него
може да те отведе.
Очите ми плачеха и
продължават да плачат,
не могат да приемат
че част от мен
вече я няма.
Обичах те
и все още може би,
но любовта ми изтича
със сълзите и кръвта ми.
Ти нищо не видя след себе си,
обърна гръб и си отиде,
а аз бавно след теб умирах.
Болката е звучен шамар
от живота,
шамар за допуснати грешки....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me