uFeel.me
Ще...
Автор: KaNaLnIq_PlYh,  12 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 579
Ще те открия в шепота на мрака,
ще те взема от ръцете на нощта,
ще те зова, ще искам и ще чакам,
и ще дойда с теб дори в съня.
Ще поискам всичко - тялото, душата,
ще желая мечтите ти, духът, плътта,
ще мечтая за теб, ще копнея и ще чакам-
защото ще дойда с теб дори в смъртта.
Не ще говоря, прегърнати от тишината,
ще бъда фантазиите ти от плът и кръв,
ще те влудявам, ще те накарам да ме чакаш
и ще те победя само с поглед пръв.
Ще бъда желанията ти, малките ти тайни.
Ще бъда безсъние, кошмар, игра,
ще те търся даже да ми бягаш,
ще те намеря чак на края на света.
Ще се преструвам, че нищичко не крия,
а ти ще знаеш, че нищичко не знаеш.
Ще бъда загадка, ще бъда магия,
ще те целувам, ще докосвам твоята длан.
Ще те събличам с поглед и с усмивка,
в очите ми ти всичко ще четеш!
Ще мълча! И в мълчанието ми ще откриеш
дали съм истински или лъжа.
Ще те дебна някъде зад някой ъгъл,
ще те пазя скрито без да знаеш,
ще те накарам да чувстваш моя огън
и ще го запаля в тебе сам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me